The Pheasants

The Pheasants

Tienhovenseweg 39

4121 KT Everdingen

(+31) 0347-351663Tea at The Pheasants
'Small things make perfection, but perfection is no small thing'


Frederick Henry Royce 1863 - 1933

Naar uw tea in een Rolls Royce of een Bentley


Traditie en stijl zijn kernbegrippen op The Pheasants. We willen onze gasten verwennen en in de watten leggen zoals dat vroeger gebruikelijk was. Wat is er leuker dan arriveren in een Rolls Roys of een Bentley?


Voor een ultieme Afternoon Tea kunt u zich laten ophalen en thuisbrengen door een klassieke auto met chauffeur. Een ritje van en naar het station kan natuurlijk ook.

Op het luxueuze rode leer van de Rolls laat u zich met een kalm aristocratisch vaartje naar Everdingen rijden en als u uitstapt dan begint u helemaal in stijl aan uw high tea. Na afloop wordt de chauffeur voor u gebeld en kunt u nagenieten terwijl u naar huis zoeft.


Wij kunnen u meerdere klassieke modellen aanbieden waardoor het ook mogelijk is om een groter gezelschap te vervoeren. Voor de modellen kijkt u op www.autoclassictrouwautoverhuur.nl.


Het tarief voor het ophalen van en terugbrengen naar Station Culemborg of station Vianen met één auto bedraagt € 99,-. Voor grotere afstanden of meerdere auto’s maken wij graag een prijsopgave toegesneden op uw groep.

Boekingen in overleg, afhankelijk van de beschikbaarheid van de auto’s.


Aandenken aan uw Afternoon Tea


Wilt u een fraaie herinnering meenemen aan uw bezoek aan The Pheasants dan kunt u uzelf en uw gezelschap op de foto laten zetten, bijvoorbeeld met de Rolls Royce. Fotograaf Frits van der Gronde maakt artistieke en sfeervolle klassieke beelden, waaronder schitterende zwart/wit foto’s.


Als u klassiek vervoer boekt bij uw Afternoon Tea dan is de foto inbegrepen. Wilt u de foto (of foto’s) los reserveren dan geven wij u graag een aparte prijs.


Frits van der Gronde organiseert korte cursussen retro-fotografie: u leert werken volgens ouderwetse principes, vol aandacht voor detail en zonder haast.

Wat u leert, brengt u in de praktijk met het fotograferen van retro-onderwerpen.

The Pheasants fungeert als locatie voor retro-shoots en biedt daarbij voor cursisten een ouderwets lekkere lunch. Kijk op www.fritsvandergronde.nl.
Het theehuis
Drawing Room (foto F. v.d. Gronde)
Rolls Royce Silver Cloud  (foto F. v.d. Gronde)